Mysteryroom - Kongelundsfortet

Har du en eventyrer i maven, så er det tid til nye oplevelser –  En spændende weekend hvor du ikke får sovet meget, du bliver stillet overfor for en masse opgaver, som skal løses, for at du og din gruppe slipper ”levende” gennem dette eventyr. Først bliver I trænet i færdigheder, som I så skal bruge for at klare opgaverne, derefter bliver i sendt afsted. Nye missioner skal løses vha. radioer, GPSére, natkikkerter og  signaler af forskellig art. Tilmeld dig ”Mystery på Fortet”, til et spændende og udfordrende døgn, hvor samarbejde og tillid til gruppen er altafgørende.

Ledige pladser Der er 19 ledige pladser på holdet
Pris 100kr. MobilePay nr: 81403. Husk elevnavn og aktivitet.
Andre hold på faget
Dato, tid og sted

Tid: Lørdag - søndag d. 16-17. juni. Kl. 12:00-12:00. Tilmeldinsfrist: 4/6 Sted: Kongelundsfortet. Pris: 100. Mobile Pay nr 81403. Husk elevnavn og aktivitet