Kanoweekend

Kom med på kano tur i Sveriges sydligste naturreservat, på grænsen mellem Skåne og Blekinge.

Oplev den smukke natur, hvor vi ror på søerne og overnatter på Shelterpladser, laver mad på bål og er langt væk fra larm og støj i 2 døgn.

Vi kører fredag kl. 16:00 og kører op til et shelter ved søen.

Næste morgen sætter vi kanoer i søen og starter en rundtur, eller sejler ture fra basen.

Vejrudsigten vil afgøre om vi laver en tur fra A til B eller om vi laver en Base-Camp og ror ud

Søndag er vi tilbage  kl. 19-20

Ledige pladser 7
Pris 400kr til Mobilepay 81403, husk elevnavn og Kanoweekend i kommentarfeltet Du modtager infobrev om turen i løbet af foråret.

Lørdag -mandag d. 8-10. juni. Tilmeldingsfrist: 20/5 Sted: Vi mødes på Ungdomsskolen og kører til Sverige. Pris: 400kr til Mobilepay 81403, husk elevnavn og Kanoweekend i kommentarfeltet Du modtager infobrev om turen i løbet af foråret.

Hvor?

St. Magleby Skole, mødestedet