Mysteryroom - Flakfortet

Har du en eventyrer i maven, så er det tid til nye oplevelser –  En spændende weekend hvor du ikke får sovet meget, du bliver stillet overfor for en masse opgaver, som skal løses, for at du og din gruppe slipper ”levende” gennem dette eventyr. Fra Kastrup Havn sejler vi til Flakfortet i en af landets hurtigste speedbåde!. Nye missioner skal løses vha. radioer, GPSére, natkikkerter og signaler af forskellig art. Meld dig til et spændende og udfordrende døgn, hvor samarbejde og tillid til gruppen er altafgørende.

Ledige pladser 8
Pris 100kr. MobilePay nr: 81403. Husk elevnavn og aktivitet. Du modtager infobrev.
Dato, tid og sted

Tid: Lørdag - søndag d. 10-11. november. Kl. 12:00-12:00. Tilmeldinsfrist: 29/10 Sted: Vi mødes på Kastrup havn Pris: 100. Mobile Pay nr 81403. Husk elevnavn og aktivitet