Workshop i eksamen

Mere information

Bekymringer, tvivl, usikkerhed, hjertebanken, søvnbesvær eller svedeture?

Eksamensangst kommer til udtryk på mange måder og er både ubehageligt og ødelæggende i tiden op til og under eksamen. Angsten kan blive så hæmmende, at du mister kontrollen og behøver hjælp til at slippe ud af dens greb.

På denne workshop, vil du lære at dæmpe eksamensangsten og genvinde kontrollen, så du får en bedre eksamensoplevelse. Ydermere får du muligheden for, at udvide din 'værktøjskasse', så du kan finde kilden til angsten og håndtere den. Vi kommer til at arbejde caseorienteret med det at gå til afgangsprøve, så du mentalt gennemgår, hvad der skal til for at få en god oplevelse til eksamenerne i maj og juni.

Der vil være to undervisere på holdet, som har ført adskillige afgangsklasser til eksamen. Med afsæt i praksiserfaringer vil underviserne kommer med gode fif til at gå til eksamen. Der vil desuden blive snakket om, hvordan kost og træning kan påvirke kroppen fysisk og psykisk i forbindelse med prøverne. Sidst, men ikke mindst, kommer der er læge og fortæller, hvad der sker i menneskets hjerne, når man oplever sin krop reagere op mod eller i forbindelse med en eksamen.

Målet med de 8 timers undervisning er, at du går fra kurset med en overbevisning om, at du kontrollerer din eksamensangst. Vi arbejder hen imod, at det ikke længere er eksamensangsten, der kontrollerer dig, men dig der kontrollerer eksamensangsten

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Ugedage lørdag
Hvornår?

Lørdag d. 6. april kl. 9:00-17:00. Tilmeldingsfrist: 3/4 Sted: Tårnby Ungdomsskole

Hvor?

Tårnby Ungdomsskole