U-landsprojekt: Kenya

En oplevelse for livet! Har du altid drømt om at opleve det rigtige Afrika, med safari, masaier, markeder og små landsbyer. så har du nu muligheden, samtidig med du kan give en hånd til nogen der har brug for det. Ungdomsskolen har kontakt til et børnehjem i Kenya, Lipela. Lipela er beliggende ved ækvator og for foden af det imponerende Mount Kenya, godt 200 km nord for Nairobi. Vi skal se hvordan det er at gå i afrikansk skole og deltage i livet på børnehjemmet.

Vi skal selvfølgelig også på safari, lokale markeder og ud og opleve den fantastiske afrikanske natur på nærmeste hold. Hvis du har en eventyrer i maven, og er fyldt 15 år, vil dette være turen for dig. Vi har 8 pladser på turen, som vil blive besat efter princippet ”først til mølle”.

Du kan gå ind på www.lipela.dk og læse lidt om børnehjemmet.

Ledige pladser Holdet er fyldt op, men der er 9 ledige pladser på ventelisten
Pris Pris: 8000 kr (eksklusiv vaccinationer). Du modtager brev ang. betaling og meget mere.
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

Tid: 1. – 13. april 2020. Tilmeldingsfrist: 20/12 Sted: Kenya